Spreekuur

Het huisarts spreekuur is van
8.00 tot 11.00 uur en
van 14.00-16.00 uur

Meer informatie
Online afspraak maken

Maak direct een afspraak

Afspraak maken
Bereikbaarheid

Tussen 11:30 en 13:00
en van 15:00-16.30 uur
zijn wij alleen bereikbaar voor spoed.

Meer informatie
Afspraak maken

Wij werken uitsluitend op afspraak!

Maak een afspraak
Openingstijden

De praktijk is dagelijks telefonisch bereikbaar:
Ma t/m vr: 08.00 tot 17.00 uur.
0412 - 484 225

Bereikbaarheid

Formulieren

Inschrijfformulier:

Het inschrijfformulier is een verklaring van patient van inschrijving in huisartspraktijk van Santvoort. Gelieve zelf op te zeggen bij uw vorige huisarts. Het moet voor alle partijen duidelijk zijn bij wie u staat ingeschreven. U dient zich tevens te legitimeren op de praktijk bij een eerste contact.
Inschrijfformulier

Uitschrijfformulier:

Het uitschrijfformulier is een verklaring van patient van uitschrijving uit huisartspraktijk van Santvoort. U dient dit formulier te downloaden en te ondertekend aan ons te sturen. Het is belangrijk om in te vullen zodat wij kunnen zorgen voor de overdracht van uw medisch dossier naar uw nieuwe huisarts.
Uitschrijfformulier

klacht of contact opnemen:

Indien u een klacht heeft kunt u hier het formulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk na 3 werkdagen contact met u op. Ook vinden wij het fijn als u via het contactformulier korte medische of praktische vragen stelt. U ontvangt met 3 werkdagen een reactie terug.
Klachtformulier

Aanvraagformulier inzage, afschrift medische gegevens:

Bij een verzoek tot een afschrift of inzage dient u het aanvraagformulier volledig in te vullen. Graag het formulier afgeven bij de assistente. Het kan zijn dat u gebeld wordt voor een toelichting bij uw verzoek. Na ongeveer 15 werkdagen kunt u het afschrift afhalen bij de balie van de praktijk.
Aanvraagformulier