Online afspraak maken

Maak direct een afspraak

Afspraak maken
Openingstijden

De praktijk is dagelijks telefonisch bereikbaar:
Ma t/m vr: 08.00 tot 17.00 uur.
0412 - 484 225

Bereikbaarheid

Medewerkers

Mw. drs. ER van Santvoort, huisarts

Ik ben gehuwd, moeder van 4 kinderen. Ik ben opgeleid in Amsterdam tot arts en in Utrecht tot huisarts. Na het behalen van mijn huisartsregistratie ben ik vier jaar werkzaam geweest in een praktijk in Berlicum. Daarnaast werkte ik ook bij een gehandicaptenorganisatie. Van 2007 tot medio 2013 heb ik een huisartsenpraktijk gehad in Rosmalen. Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt als ZZP-er zowel binnen als buiten kantoortijd.Ik heb op alle dagen spreekuur behalve op de donderdag.
 

Mw Marij,doktersassistente

Mijn naam is Marij, mijn werk is al 38 jaar mijn passie. Ik heb ruime ervaring opgedaaan  bij huisartspraktijken, bloedafname en bij de huisartsenpost in dzowel binnen als buitenland. Aangezien ik 14 jaar in de Vereningde Staten heb gewoond en gewerkt als doktersassistente, spreek ik vloeiend engels. Ik woon samen en heb 2 volwassen dochters die beide in het buitenland wonen. 

 

Mw. Jean Marie, doktersassistente

Mijn naam is Jean-Marie Doleweerd. Ik ben volop bezig met het vergaren van kennis voor het worden van een goed assistente. Ik ben de trotse moeder van een stoere jongen. Mijn hobby's zijn: het doen van leuke dingen met mijn zoontje, knutselen en sporten.

 

Mw. Ginny.  POH-S

 

Mijn naam is Ginny  en ik ben praktijk ondersteuner somatiek (POH-S). Als praktijkondersteuner ondersteun ik de huisarts bij de zorg aan patienten met chronische ziekten zoals diabetes, hoge bloeddruk, astma, copd en hart-en vaatziekten. Ik doe dit door het uitvoeren van controles volgens een vast protocol. Daarnaast geef ik U voorlichting over uw aandoening en kunt U bij mij terecht met vragen. De uitkomsten van de controles worden besproken en daar waar nodig word de behandeling bijgesteld. Naast deze functie werk ik ook als fysiotherapeut.

Mw Margriet, inval doktersassistente

Momenteel valt ze in op de donderdagen.

Drs. B.van Rossum.

Ik ben Brans, na de geneeskunde opleiding in Nijmegen en de huisartsenopleiding in Amsterdam ben ik huisarts sinds 2012. Sinds oktober 2018 werk ik in Oss. Daarnaast werk ik twee dagen in de week in Rhenen. Het mooie van het huisartsenvak vind ik dat je met alle verschillende soorten mensen in aanraking komt en alle facettten van de geneeskunde beoefent.Waarnemend huisarts dhr. van Rossum is op dinsdag en donderdag aanwezig.