Afspraak maken

Wij werken uitsluitend op afspraak!

Maak een afspraak
Bereikbaarheid

Tussen 11:30 en 13:00
en van 15:00-16.30 uur
zijn wij alleen bereikbaar voor spoed.

Meer informatie
Online afspraak maken

Maak direct een afspraak

Afspraak maken
Openingstijden

De praktijk is dagelijks telefonisch bereikbaar:
Ma t/m vr: 08.00 tot 17.00 uur.
0412 - 484 225

Bereikbaarheid
Spreekuur

Het huisarts spreekuur is van
8.00 tot 11.00 uur en
van 14.00-16.00 uur

Meer informatie

POH Somatiek

De praktijkondersteuner is een hooggeschoolde verpleegkundige die de huisarts ondersteunt in de zorg aan mensen met chronische ziekten. Hij/zij heeft een eigen spreekuur en bezoekt mensen thuis met diabetes, longziekten, hart-en vaatziekten. Ook geeft zij ondersteuning aan ouderen en geeft zij life style advies.

Ook geeft hij/zij medische zorg aan oudere patienten. De praktijkondersteuner werkt zelfstandig en vraagt daar waar nodig feedback en ondersteuning van de huisarts.

Mw Ginny is de praktijkondersteuner. Zij heeft spreekuur op maandag en donderdag. ook bezoekt zij op die dagen, meestal de donderdag kwetsbare ouderen aan huis. 

Wij zijn aangesloten bij zorggroep synchroon.

Op de website van synchroon en onder het tabblad Synchroon zorggroep vind u informatie.

Mensen met diabetes (suikerziekte), hart en vaat ziekten of chronische longaandoeningen worden door de huisarts en de praktijkondersteuner geholpen. Zij geven advies, schrijven medicatie voor, controleren op complicaties. Vaak is elk kwartaal bloedafname noodzakelijk, de uitslag hiervan kan U bij elke controle moment verkrijgen en bespreken.

De praktijkondersteuner is samen met de huisarts ook actief in het leveren van gepaste zorg aan ouderen. De praktijkondersteuner doet in opdracht van de huisarts een screeing aan huis met de patient. Er wordt vervolgens in overleg met patiënt, mantelzorger en bv de thuiszorg een zorgplan gemaakt. Na deze screening wordt bekeken of en zo ja welke andere zorgverleners en/of samenwerkingspartners betrokken moeten worden. Op deze manier proberen wij kwetsbare ouderen beter in kaart te krijgen en te helpen.