Openingstijden

De praktijk is dagelijks telefonisch bereikbaar:
Ma t/m vr: 08.00 tot 17.00 uur.
0412 - 484 225

Bereikbaarheid
Afspraak maken

Wij werken uitsluitend op afspraak!

Maak een afspraak
Spreekuur

Het huisarts spreekuur is van
8.00 tot 11.00 uur en
van 14.00-16.00 uur

Meer informatie
Online afspraak maken

Maak direct een afspraak

Afspraak maken
Bereikbaarheid

Tussen 11:30 en 13:00
en van 15:00-16.30 uur
zijn wij alleen bereikbaar voor spoed.

Meer informatie

LSP - Landelijk schakelpunt

Toestemming geven voor het elektronisch delen van uw belangrijkste medische gegevens.

Van alle patienten in onze praktijk houden wij een dossier bij in ons computersysteem. In uw huisartsdossier staat welke gezondheidsklachten u heeft en hoe wij u behandelen. In sommige situaties kan het belangrijk zijn dat andere zorgverleners deze informatie kunnen bekijken. Bijvoorbeeld als u 's avonds of in het weekend bij een waarnemend huisarts op de huisartsenpost komt. Met uw belangrijke medische gegevens bij de hand kan de waarnemend huisarts u de best mogelijke zorg bieden.

Daarom vinden wij het belangrijk dat wij uw belangrijke medische gegevens elektronisch kunnen delen met andere zorgverleners in Oost brabant. Maar dat kan alleen met uw toestemming. Met uw toestemming kunnen wij de belangrijkste medische gegevens (een samenvatting)van uw huisartsdossier beschikbaar stellen via het landelijk schakelpunt (LSP).

In de samenvatting staan uw huidige gezondheidsproblemen, uw medicijnen, uw alergieen en informatie over de laatste vijf contacten met uw huisarts.

In spoedsituaties kan dit van levensbelang zijn. Ook kan de waarnemend huisarts u bijvoorbeeld beter helpen met de juiste medicijnen.

Toestemming geven?
www.volgjezorg.nl