Spreekuur

Het huisarts spreekuur:
van 8.00 tot 11.00 uur en
van 14.00 tot 16.00 uur

Spreekuur

Het huisarts spreekuur is van 8.00 tot 11.00 en van 14.00-16.00

Een spreekuurafspraak duurt 10 minuten. Heeft uw meer tijd nodig geeft dit dan aan bij het maken van de afspraak zodat de assistente meer tijd in kan plannen. Wij werken uitsluitend op afspraak! Via ddeze website, per telefoon of via uw MGN account kan u een afspraak maken. Wij streven er naar U zo snel mogelijk een afspraak te kunnen geven. Wij maken daarbij wel een inschatting van de urgentie. Een controle afspraak of een kleine kwaal hoeft namelijk niet altijd direct dezelfde dag gezien te worden. Indien u in de ochtend tussen 8 en 10 uur belt, kunt u meestal nog dezelfde dag een afspraak krijgen.

Het kan ook zijn dat de assistente u een advies of recept kan bieden en dat een afspraak niet nodig is. Bij de assistente kunt u een afspraak inplannen voor onder andere hechtingen verwijderen,bloeddrukmeting, een uitstrijkje maken of bijvoorbeeld oren uit spuiten.

De praktijkondersteuner heeft een eigen spreekuur. Zij helpt mensen met een chronische ziekte. Het gaat dan om bijvoorbeeld diabetes, hart en vaatziekten en ouderenzorg. Ook voor vaatonderzoek en stoppen met roken begeleiding kunt u bij haar terecht.